Sednica đačkog parlamenta

Uobičajen
Zdravo drugari!!!
Održana je prva sednica đačkog parlamenta u ovoj novoj školskoj godini. Na ovoj sednici upoznali smo se sa novim članovima parlamenta i radom parlamenta. Izabrali smo i rukovodstvo parlamenta.
Za predsednika je odabrana   Dejana Radaković VIII-1
za podpredsednika  Milica Jaić VIII-1
zapisničar je Dajana Vučković VII-5 i njen pomoćnik je Luka Šikl VIII-3Na ovoj sednici smo usvojili plan rada parlamenta koji možete naći u odeljku  SkyDrive u folderu Javno (Public).
Razgovarali smo o žurkama koje bi mogle da budu održane u dobrotvorne svrhe! Novac koji bi se sakupio od ulaznica bio bi pomoc nekim drugarima iz nase škole. Nadamo se da će ova ideja uspeti da se sprovede. Još je potrebno da utvrdimo da li je moguće ovakve žurke  organizovati i šta je potrebno  za njihovu organizaciju.
Želimo da organizujemo i neko predavanje o gripu, ne bi li saznali nešto više o tome kako da se zaštitimo od zaraze, kako da prepoznamo simptome gripa i kako da postupimo ako smo bolesni.
Upoznali smo se i sa Zakonom o obrazovanju.
Pokušaćemo i da osmislimo način da ponovo sredimo školsko dvorište,da popravimo dvorišne klupe i igralište kod zabavišta. Ovom prilikom vas pozivamo da smišljate ideje na koji način bi mogli da uredimo dvorište, a možda da uključimo nekog od roditelja da nam u tome pomogne.
Đački parlament povodom "Dečije nedelje" organizuje sakupljanje garderobe i igračaka za "Spomenak",pa vam ovom prilikom kazemo da donesete stvari koje više ne nosite jer ima dece kojima će ta garderoba puno značiti!Predajte sakupljenu grderobu vašem razrednom starešini.

 

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s